Not signed in (Sign In)

Vanilla 1.1.9 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

    •  
      CommentAuthorReliStuPhD
    • CommentTimeApr 16th 2012 edited
     
    I don't know if I'm running into a bug, or just doing something wrong (the Ulysses Help file isn't... helpful). When I have a project open, I can see the "Label" dropdown at the bottom right. When I click on that, I get the choice to "Edit..." If I click on "New" and then add a label and name it "Body," when I hit "enter," the text field is empty. Upon clicking "Save," I notice that the label has been created, but the title is "New." If I go back in to edit and change the title to "Body," it remains empty and continues to show "New" in Document Info after saving. This occurs for both "New" labels and the pre-defined labels (trying to change "Concept" to anything else has no effect).

    Surely this is a bug? I would assume the preferred behavior is "Edit..." double click on name to change title, double-click on color to change color, then "Save" and all works fine.

    I am running 2.1.3 build 1D5F1 due to sandboxing issues with the App Store version.
    •  
      CommentAuthorgoetz
    • CommentTimeApr 20th 2012
     

    I would assume the preferred behavior is "Edit..." double click on name to change title, double-click on color to change color, then "Save" and all works fine.

    Exactly, this is how Labels are supposed to work (I just checked, it works fine for me on the same version). Does this problem also occur in a new project? Is there any (useful) console output?